Hodnocení obchodu

4,9 329 hodnocení
Přidat hodnocení
5
314x
4
6x
3
2x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Sabina | 18.5.2021
Úžasný přístup
Avatar autora | 18.4.2021
Vše v pořádku, super ceny a rychlé dodání. Velice pečlivě zabaleno
Avatar autora | 18.4.2021
+ Množství sortimentu
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 17.4.2021
+ dobře zabalené
+ rychlé dodání
+ vonné tyčinky O.K.

Avatar autora | 17.4.2021
+ rychlé dodání
+ dobré ceny

Avatar autora | 17.4.2021
Spokojenost.
Avatar autora | 12.4.2021
+ Super ceny a rychle dodaní
+ Vždy budu objednávat u vas.

Avatar autora | 12.4.2021
+ Super ceny
+ Kvalita zboží

Avatar autora | 10.4.2021
+ Pěkné zboží dle mých představ.

Avatar autora | 9.4.2021
Vše OK. Spokojenost.
Avatar autora | 8.4.2021
supr, rychlý a bezproblémový nákup
Avatar autora | 8.4.2021
+ doručení do dvou dnů
+ skvělý výběr
+ naprostá spokojenost

Avatar autora | 7.4.2021
naprostá spokojenost
Avatar autora | 30.3.2021
+ rychlé doručení
+ dárek zdarma při vetsim nakupu
- trochu horsi orientace na eshopu, nezapomente si zaskrtnout policko “je na sklade”, kdyz neco hledate:)

drive jsem nakupovala ve fairtrade obchode, ktery ale ma posledni dobou mizerne zasobovani, takze jsem presla na andivo... vonne tycinky shrinuvas satya kazdemu doporucuji, dorazily mi ppl neposkozene vsechny
Avatar autora | 29.3.2021
+ rychlost vyřízení
+ velký výběr

Objednal jsem si velkou katalytickou lampu ANTIQUE Ashleigh & Burwood. Lampa krásná. Jediné co bych malinko mohl vytknout je velké množství nedostupného zboží. A to jak v lampách, tak v náplních. Ale je možné, protože jsem objednával poprvé, že jsem se trefil do špatného období. Ale přesto všechno mohu s klidným svědomím doporučit.
Avatar autora | 26.3.2021
+ Hned druhý den mi přišla objednávka a jsem si jistá, že i kdybych si objednala třeba jen jednu svíčku, tak mi ji obchod doručí hned druhý den (pokud nepočítám víkend) vřele doporučuji, VŠE SUPER!

NIC
Avatar autora | 22.3.2021
+ rychlost doručení
+ velký výběr

Avatar autora | 21.3.2021
+ Zboží bylo dodáno do dvou dnů po objednání.

Avatar autora | 12.3.2021
+ Vše bylo OK

Avatar autora | 11.3.2021
+ Rychlost dodání
+ Kvalitní komunikace
+ Produkty za top ceny

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 333

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.